Kabatepe’den başlayan keyifli bir deniz yolculuğu sonrasında artık Gökçeada’dasınız. Adayı keşfe çıkmadan önce ufak bir mola verebilir ve adanın organik ürünler ile harmanlanmış, çok kültürlülüğün ahengine sahip yerel tatlarının lezzetine bakabilirsiniz.
Antik adı olan İmroz’u Pre-helenik Tarım Tanrısı Imbrassos’tan alan Gökçeada; gerek sahip olduğu tarımsal ürün çeşitliliği gerekse deniz üstünlüğü sayesinde kişisel beslenme tercihleri açısından ziyaretçilerine birçok alternatif sunmaktadır. Yolunuz Gökçeada’ya düşerse; organik zeytinyağı ile yapılan sebze yemeklerinin, taptaze balık ve deniz mahsullerinin, kekik ve türlü otlar ile kendiliğinden aromalanmış et yemeklerinin, organik üzüm bağlarından elde edilen şarabın, sakızlı muhallebinin ve dibek kahvesinin lezzetini deneyimlemeyi yapılacaklar listenize yazmayı sakın unutmayın.
Şimdiden afiyet olsun…